Električni skuteri na kredit

Električne skutere na kredit od nedavno nudimo u saradnji sa Raiffeisen bankom ad Beograd. U ponudi su dva kreditna proizvoda, dinarski i dinarski Euro indeksirani krediti, sa ili bez učešća, bez prenosa zarade, i sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom (NKS).

Kod dinarskih kredita, fiksna nominala kamatna stopa iznosi 11,9%, učešće nije obavezno ali je moguće, dok je maksimalni rok otplate kredita 60 meseci.

Kod dinarskih Euro indeksiranih kredita, fiksna nominalna kamatna stopa iznosi 6,8%, minimalno učešće iznosi 30%, dok je maksimalni rok otplate kredita 84 meseca.

Kupovinom električnog skutera na kredit olakšaćete sebi, jer gotovinu koju ste namenili u te svrhe možete iskoristiti za neke druge potrebe.

Električni skuteri kupljeni na kredit otplaćuju rate kredita kroz fantastične uštede na gorivu (20 puta jeftinije od benzina) i na održavanju, te će Vaš električni skuter ili motocikl otplatiti sam sebe a da to i ne osetite!!!

Ukoliko koristite skuter sa SUS motorom, sigurni smo da je iznos novca koji izdvajate na mesečnom nivou za kupovinu goriva i za servisiranje, veći od mesečnog anuiteta otplate kredita.

Električni skuter na kredit

Pritiskom na taster „Kreditni kalkulator“ možete na svoj uređaj prebaciti šablon koji će Vam omogućiti da izračunate mesečnu ratu kredita i odlučiti koja je za Vas najpovoljnija opcija kupovine električnog skutera na kredit. U kalkulatoru su dati i primeri mesečnih rata kredita sa različitim rokovima otplate.

*Kreditni kalkulator je informativnog karaktera. Procenu kreditne sposobnosti, broj rata otplate, i visinu rate ugovarate sa Raiffeisen bankom.

Pronađi

Pronađi
Zatvori
Scroll to Top