Zašto električnii mopedi i motocikli?

Zašto na struju?

Električni mopedi i motocikli su vrlo efikasno rešenje prevoza gradskim putnicima! Njihovom upotrebom ćete izbeći javni prevoz, izbeći ćete gužve u saobraćaju jer ne koristite auto, nećete imati problem sa parkingom, uštedećete dragoceno vreme, ulepšati i olakšati svoj život.

Mnogi misle da su električni mopedi i motocikli samo “moderni”, međutim oni su se dokazali kao vrlo korisna i praktična vozila. Vrlo su jednostavni za upotrebu i održavanje, vrlo lako se kreću kroz saobraćajne gužve, drastično smanjuju vreme putovanja i čekanje, ostavljajući daleko iza sebe automobile (uključujući i električne) u prenatrpanim gradskim ulicama. Uticaj zamene malog broja automobila električnim mopedima i motociklima je tako veliki jer se upotrebom e-dvotočkaša protok vozila zagušenim gradskim ulicama drastično uvećava. U prostor koji i najmanji automobil zauzima na kolovozu staju bar dva električna dvotočkaša koji se gradskim ulicama kreću mnogo agilnije od automobila. Električni mopedi i motocikli nisu samo efikasniji, već su i zabavniji. Vozači koji svakodnevno putuju e-dvotočkašem tvrde da im vožnja donosi radost i predstavlja uživanje.

Zaboravićete na gužve u saobraćaju i gužve u gradskom prevozu i stićićete svuda i uvek na vreme! A sve to bez velikih troškova, vozićete se PO CENI OD 0,35 DIN/KM!

I najvažnije…bićete aktivni u očuvanju prirodne sredine, CO2 emisija Vašeg Citycoco mopeda je 0!!!